• امروز : پنجشنبه, ۴ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 23 January - 2025
0
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خبر داد:

تولید روزانه ۲۵۰ تُن گوشت مرغ در همدان

  • کد خبر : 233644
  • 04 بهمن 1403 - 1:04
تولید روزانه ۲۵۰ تُن گوشت مرغ در همدان
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه روزانه به طور متوسط ۲۴۰ تا ۲۵۰ تُن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود، گفت: مقدار عمده آن یعنی حدود ۱۴۰ تُن در استان همدان توزیع و مازاد آن هم به خارج از استان فرستاده می‌شود. مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه روزانه به طور متوسط ۲۴۰ تا ۲۵۰ تُن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود، گفت: مقدار عمده آن یعنی حدود ۱۴۰ تُن در استان همدان توزیع و مازاد آن هم به خارج از استان فرستاده می‌شود.

مصطفی ترکمان در گفتگو با خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با بیان اینکه یکی از وظایف جهادکشاورزی تأمین اقلام اساسی و ضروری برای مردم است، گفت: در این خصوص تلاش کردیم با همکاری سایر ادارات خصوصاً صمت، استانداری، دامپزشکی و پشتیبانی امور دام اقلام را تأمین کردیم.

وی با اشاره به اینکه ۴۷۵ تُن گوشت گرم گوساله که وارداتی است از ابتدای سال تاکنون در استان همدان توزیع شده است، افزود: حدود ۶۷ تُن در روز تولید تخم‌مرغ نیز در استان همدان داریم که در فروشگاه‌های مختلف عرضه و مازاد آن به سایر استان‌ها ارسال می‌شود.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: روزانه به طور متوسط ۲۴۰ تا ۲۵۰ تُن گوشت مرغ نیز در استان تولید داریم که مقدار عمده آن یعنی حدود ۱۴۰ تُن در استان همدان توزیع و مازاد آن هم به خارج از استان فرستاده می‌شود.

ترکمان با بیان اینکه در مجموع نیاز همدان برآورده می‌شود، عنوان کرد: با توجه به عرضه و تقاضا، عرضه بیشتر از تقاضا است اما در برخی از زمان‌ها بازار شناور می‌شود و تولیدات سایر استان‌ها کم‌تر است، در نتیجه بر بازار ما هم تاثیر می‌گذارد ممکن است قیمت کمی افزایشی شود.

وی با اشاره به اینکه امسال در فصل پاییز اولین سال بود که تمام واحد‌های مرغ تخم‌گذار فعال بودند، گفت: ما به رکورد تولید رسیدیم و امیدواریم این موضوع ادامه‌دار باشد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: در خصوص گوشت گرم تولید در استان همدان متوسط بین ۲۶ تا ۳۰ تُن در روز است و مابقی که نیاز استان است یا از سایر استان‌ها وارد می‌شود و یا در قالب گوشت‌های تنظیم بازاری در بازار عرضه می‌شود.

ترکمان با بیان اینکه مقداری از گوشت مورد نیاز به صورت گوشت منجمد به صورت روزانه توزیع می‌شود، تصریح کرد: در مجموع نیاز استان برآورده می‌شود و مشکلی از این بابت نداریم.

وی با اشاره به اینکه ابتدای سال شاهد افزایش قیمت گوشت قرمز بودیم، افزود: با واردات گوشت منجمد و گوشت گرم قیمت‌ها مقداری تعدیل شد و از افزایش قیمت جلوگیری شد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: طبق قانون نظارت بر مراکز عمده عرضه مثل کشتارگاه‌ها و بنکدارها با سازمان جهاد کشاورزی است و نظارت بر خرده‌فروشی‌ها با صمت و اتاق اصناف است.

ترکمان در پایان گفت: مردم هرگونه شکایت و انتقاد را می‌توانند به سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صمت و اتاق اصناف اعلام کنند.

انتهای خبر/ سع

 

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=233644

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

چهارده + 19 =