توکل آبشناس در گفتگو با خبرنگار حوزه کشاورزی پایگاه خبری عصر همدان، گفت: باغداران نهاوندی امسال بیشترین و مرغوبترین سیب درختی استان را تولید میکنند.
وی اظهار داشت: علاوه بر مصرف شهرستان، سیب تازه نهاوند به دیگر مناطق کشور منتقل میشود و به مصرف میرسد و بخشی هم در سردخانهها ذخیره میشود.
رئیس جهاد کشاورزی نهاوند افزود: در این شهرستان حدود ۱۴ هزار هکتار انواع باغ میوه وجود دارد که پنج هزار هکتار از این باغها مخصوص سیب درختی است.
وی بیانکرد: بیشترین سیب تولیدی شهرستان شامل قرمز و زرد است و امسال پیشبینی برداشت ۲۰۰ هزار تن انواع سیب را داریم.
آبشناس گفت: حدود ۷۰ درصد سیب پاییزه استان همدان توسط کشاورزان نهاوندی تولید میشود.
وی با دعوت از سرمایهگذاران برای ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری اظهار داشت: نیاز شهرستان اینگونه کارگاهها و کارخانهها است و حمایتهایی هم از این عزیزان انجام میشود.
رئیس اداره جهاد کشاورزی نهاوند بیان کرد: برای سرمایهگذاران در دادن پروانه تأسیس و در اختیار گذاشتن تسهیلات بانکی و هر کمکی که بتوانیم انجام میدهیم.
نبود صنایع تبدیلی، خام فروشی، قیمت بالای نهادهها و سموم، هزینههای بالای داشت و برداشت و حمل و نقل از جمله مشکلات باغداران نهاوندی است.
باغداران این شهرستان امیدوارند با ایجاد کارخانه و صنایع فرآوری و تبدیلی سود بیشتری نصیبشان شود و از مسئولان درخواست دعوت از سرمایهگذاران و پاسخ به این مطالبه بر حق را دارند.
انتهای خبر/ س