• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
6
مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی همدان خبر داد

تعطیلی ۳ کارخانه بزرگ لبنی در همدان/ تعطیلی، به صلاح کارخانه‌هاست!

  • کد خبر : 1065
  • 24 مرداد 1397 - 17:28
تعطیلی ۳ کارخانه بزرگ لبنی در همدان/ تعطیلی، به صلاح کارخانه‌هاست!

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنیاتی استان همدان از تعطیلی سه کارخانه بزرگ لبنی در همدان خبر داد و گفت: در شرایط کنونی، تعطیلی به صلاح کارخانه‌هاست چراکه بهتر از این است که قیمت محصولات را افزایش دهند تا داد همگان در بیاورد.

محمود رشادی اظهار کرد: اواخر سال گذشته دو کارخانه نهاوند لبن و کام شیر و امسال نیز کارخانه حمیل از بزرگ‌ترین کارخانه‌های لبنی استان همدان تعطیل و کارگران آنها بیکار شدند.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی مابقی کارخانجات نیز در خطر تعطیلی هستند، گفت: با تعطیلی این سه کارخانه، ۱۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۶۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم بیکار شدند.

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی همدان با بیان اینکه مشکلات بسیاری سبب تعطیلی واحدهای تولیدی استان همدان شده است، گفت: مشکلات واحدهای لبنی در سه حوزه مواد بسته بندی، مواد اولیه(شیر) و نیروی انسانی و تجهیزات است.

وی بیان کرد: قیمت شیر خام سال گذشته بین یک‌هزار تا یک‌هزار و ۴۵۰ تومان بود که در حال حاضر به ۲ هزار و ۵۰ تومان رسیده است و امروز هر شیری با هر استاندارد دی به این قیمت به فروش می‌رسد.

رشادی با بیان اینکه از ابتدای امسال قیمت شیر خام روز به روز در حال افزایش است، گفت: البته در حال حاضر نیز شیرخام با قیمت ۲ هزار و ۵۰ تومان نیز گیر کارخانه‌داران نمی‌آید.

وی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های غلط در قبال واحدهای تولیدی لبنی، برقراری خرید تضمینی شیر در ۱۷ استان کشور است که معضلاتی را برای کارخانجات لبنی ایجاد کرد.

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های لبنی همدان تصریح کرد: شیرهایی که از طریق خرید تضمینی جمع‌آوری می‌شوند به شیرخشک تبدیل شده و در نهایت صادر می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه این عامل سبب افزایش قیمت شیرخام شد، گفت: قیمت شیر خام از قیمت مصوب بالاتر رفت و در حال حاضر به ۲ هزار و ۵۰ تومان رسید.

رشادی با تاکید بر اینکه امروز هر نوع شیری به قیمت ۲ هزار و ۵۰ تومان به فروش می‌رسد، گفت: بخش دوم مشکلات تولید، عامل بسته‌بندی است چراکه بسیاری از مواد اولیه بسته‌بندی با وجود اینکه منشا آنها تولید داخلی است افزایش قیمت ۴۰۰ درصدی داشتند.

وی اضافه کرد: اواخر سال گذشته هر ظرف یک نفره دوغ ۹۵ تومان بود ولی امروز به ۳۶۰ تومان رسیده است که با مابقی هزینه‌ها یک دوغ تک‌نفره هزار تومان برای کارخانه‌ها تمام می‌شود.

رشادی با اعلام اینکه بسیاری از کارخانه‌ها خط تولید دوغ خود را تعطیل کرده‌اند، گفت: در شرایط کنونی، تعطیلی به صلاح کارخانه‌هاست چراکه بهتر از این است که قیمت محصولات را افزایش دهند تا داد همگان در بیاورد.

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=1065

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

پنج − پنج =