• امروز : شنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 22 February - 2025
1
فرماندار همدان:

با هرگونه تخلف در بازار قاطعانه برخورد می‌کنیم

  • کد خبر : 236589
  • 04 اسفند 1403 - 13:50
با هرگونه تخلف در بازار قاطعانه برخورد می‌کنیم
فرماندار همدان در جلسه کارگروه تنظیم بازار و کمیته اقدام مشترک شهرستان همدان با اشاره به جنگ اقتصادی موجود در کشور، خواستار نظارت دقیق بر بازار و برخورد قاطعانه با هرگونه تخلف شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، مسلم مخفی در جلسه مشترک کارگروه تنظیم بازار و کمیته اقدام مشترک شهرستان همدان که صبح امروز در سالن اجتماعات شهدای دولت فرمانداری همدان برگزار شد با بیان اینکه دشمن مقابل ما مشخصاً آمریکا سیاست‌های خود را اعلام کرده و نارضایتی مردم را در دستور کار خود قرار داده است، اظهار کرد: عرصه جنگ مشخص است و در جنگ اقتصادی قرار گرفته‌ایم و مسئولان حوزه اقتصاد و بازار سرباز این جنگ هستند.

وی بر لزوم نظارت دقیق بر بازار و برخورد قاطعانه با هرگونه تخلف تاکید کرد و گفت: در شرایط جنگ اقتصادی، هرگونه تخلف، خیانت به ملت و کشور است.

مخفی ضمن تشکر از زحمات شبانه‌روزی اصناف در شرایط سخت اقتصادی با اشاره به اهمیت تأمین کالاهای اساسی برای مردم، گفت: خوشبختانه گزارشات خوبی در خصوص تأمین کالاهای اساسی داریم و نگرانی خاصی وجود ندارد، افزود: باید مراقب باشیم که هیچ‌گونه کمبودی در بازار ایجاد نشود.

وی همچنین به موضوع قنادی‌ها و لزوم پیگیری مشکلات آنها اشاره کرد و گفت: مشکلات قنادی‌ها باید هرچه سریع‌تر پیگیری و حل شود، گویا کارخانه روغن خزل نهاوند حتی دستگاه مورد نیاز را خریداری کرده و در گمرک است که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرماندار همدان در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع نمایشگاه بهاره اشاره کرد و عنوان کرد: نمایشگاه بهاره فرصت خوبی برای عرضه مستقیم کالا به مردم است و باید تلاش کنیم که این نمایشگاه به بهترین شکل ممکن برگزار شود و مردم بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه ۲۵۰ غرفه در نمایشگاه توزیع در نظر گرفته شده به نحوی که برندهای تولیدی استان نیز حضور‌ یابند، تصریح کرد: ۱۴ تا ۲۰ اسفندماه نمایشگاه از ساعت ۳ بعدازظهر تا ۹ شب و جمعه ۱۰ صبح تا ۹ شب فعال خواهد بود.

مخفی با بیان اینکه اجاره بهای غرفه‌های نمایشگاه نیم‌بها و چادرها رایگان شده است، تأکید کرد: فروشگاه‌های شهروند در تهران اثرگذاری خوبی دارند و بخش مهمی از تنظیم بازار را انجام می‌دهند که چنین شرایطی هم باید در همدان با قیمت مناسب مهیا شود، توزیع سیب زمینی با قیمت ۳۵ هزار تومان باید توسط تعاون روستایی تا شب عید ادامه یابد.

وی با بیان اینکه پیگیری خواهیم کرد تا رفت‌وآمد به نمایشگاه از سوی شهرداری به خوبی انجام شود، عنوان کرد: در تلاشیم نظارت بر بازار شب عید با افزایش بازرسی تقویت شود.

فرماندار همدان با بیان اینکه خوشبختانه طی یک سال و نیم اخیر بازار مرغ همدان ثبات خوبی داشته و عمدتا قیمت‌های خوبی را به نسبت سایر استان‌ها داشتیم که قدردان زحمات در این حوزه هستیم، تأکید کرد: مرغ همدان حتی از مرغ شمال بهتر است و باید در این زمینه اطلاع‌رسانی و حمایت صورت گیرد.

در تامین کالاهای اساسی به خصوص گوشت و مرغ منجمد مشکلی نداریم

وی با اشاره به اینکه باید نظارت بر واحدهای میوه‌فروشی صنفی بیشتر شود خصوصا فروشگاه‌هایی که برندهایی برای خود زده‌اند و میوه‌هایی با رقم‌های بالایی می‌فروشند که اثر روانی و افزایش قیمت روی بازار دارد، خاطرنشان کرد: در تامین کالاهای اساسی به خصوص گوشت و مرغ منجمد مشکلی نداریم.

وی از مردم خواست که در صورت مشاهده هرگونه تخلف در بازار، مراتب را به مسئولان گزارش دهند تا برخورد لازم با متخلفان صورت گیرد.

اجرای طرح‌های بازرسی متعدد در سطح استان و برخورد قانونی با متخلفان

مرضیه یونسی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از همکاری دستگاه‌های نظارتی و رسانه‌ها در راستای تحقق اهداف سازمان تعزیرات، به تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص تنظیم بازار پرداخت و گفت: با توجه به اهمیت موضوع تنظیم بازار و معیشت مردم، جلسات متعددی با حضور استاندار، مدیران دستگاه‌های ذیربط و اتحادیه‌های صنفی برگزار شده و تصمیمات موثری در این زمینه اتخاذ شده است.

وی با بیان اینکه در راستای نظارت دقیق بر بازار، طرح‌های بازرسی متعددی در سطح استان به اجرا درآمده و با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است، افزود: با استفاده از ظرفیت بازرسان نامحسوس و سامانه ۱۳۵، گزارش‌های مردمی نیز به صورت جدی پیگیری می‌شود.

مدیرکل تعزیرات همدان با اشاره به عدم توازن در تعداد بازرسان واحدهای صنفی مختلف، گفت: این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در امر بازرسی می‌شود که در همین راستا پیشنهاداتی برای رفع این مشکل ارائه شده است.

یونسی در ادامه به تعاملات بین دستگاهی اشاره کرد و ابراز کرد: در صورت بروز هرگونه مشکل در تأمین و عرضه کالا، دستگاه‌های مربوطه باید مراتب را به سازمان تعزیرات اعلام کنند تا اقدامات لازم جهت رفع مشکل انجام شود.
وی همچنین از اجرای طرح عرضه مستقیم کالا در برخی نقاط شهر خبر داد و عنوان کرد: این طرح با هدف کاهش قیمت کالا و دسترسی آسان‌تر مردم به آن اجرا شده و با استقبال خوبی از سوی مردم مواجه شده است.

مدیرکل تعزیرات همدان در پایان این نشست به تشریح اقدامات صورت گرفته در خصوص برخورد با گرانفروشی در میدان میوه و تره بار پرداخت و مطرح کرد: با توجه به مشکلاتی که در این زمینه وجود داشت، اقداماتی از جمله شناسنامه‌دار کردن دلالان و نظارت دقیق بر فاکتورهای خرید و فروش انجام شده است.

وی همچنین از راه‌اندازی سامانه اینترنتی ۱۳۵ برای ثبت شکایات مردمی خبر داد و گفت: این سامانه به منظور دسترسی آسان‌تر مردم به خدمات سازمان تعزیرات و پیگیری سریع‌تر شکایات راه‌اندازی شده است.

یونسی در پایان از همکاری رسانه‌ها در انعکاس مشکلات و اطلاع‌رسانی به مردم قدردانی کرد و خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری هرچه بیشتر دستگاه‌های نظارتی و رسانه‌ها، بتوانیم در راستای تحقق اهداف سازمان تعزیرات و حمایت از حقوق مصرف کنندگان گام‌های موثری برداریم.

توزیع ۳۵ هزار قلم کالای اساسی در سطح شهر

مصطفی ترکمان نیز در ادامه با اشاره به توزیع ۳۵ هزار قلم کالای اساسی در سطح شهر، از برنامه‌ریزی برای توزیع سهمیه‌های ویژه گوشت در نمایشگاه‌های قبل از ماه رمضان خبر داد و افزود: با وجود تلاش‌های صورت گرفته، در خصوص گوشت گرم با مشکلاتی مواجه شدیم که با پیگیری از وزارتخانه این مشکل نیز برطرف خواهد شد.

وی در ادامه به موضوع شکر اشاره کرد و گفت: در حالی که بسیاری از استان‌ها با محدودیت شکر مواجه هستند، با هماهنگی‌های انجام شده و ذخایر موجود، مشکل خاصی در این زمینه نداریم و توزیع شکر طبق برنامه پیش خواهد رفت.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی همدان در بخش دیگری از سخنان خود به چالش‌های موجود در خصوص روغن اشاره کرد و مطرح کرد: در حالی که در خصوص روغن معمولی و سرخ کردنی مشکل خاصی وجود ندارد، در خصوص روغن صاف با مشکلاتی مواجه هستیم و شرکت‌های عمده تولیدکننده از عرضه آن خودداری می‌کنند که این امر باعث افزایش قیمت و نارضایتی اصناف شده است. امیدواریم با پیگیری‌های انجام شده، این مشکل نیز هرچه زودتر برطرف شود.

وی در پایان با اشاره به ذخایر قابل قبول برنج و شکر در استان، از آمادگی شرکت بازرگانی دولتی ایران برای ورود به بازار در صورت نیاز خبر داد و خاطرنشان کرد: در خصوص سایر کالاهای اساسی نیز ذخایر کافی وجود دارد و جای نگرانی نیست.

انتهای خبر/حا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=236589

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

بیست − هشت =