• امروز : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 21 December - 2024
5

ایجاد صنایع تبدیلی انگور و آلبالو در ملایر/تجاری سازی محصولات کشاورزی ملایر با استفاده از مرکز پرتودهی گاما دانشگاه ملایر

  • کد خبر : 134543
  • 16 آبان 1400 - 14:39
ایجاد صنایع تبدیلی انگور و آلبالو در ملایر/تجاری سازی محصولات کشاورزی ملایر با استفاده از مرکز پرتودهی گاما دانشگاه ملایر

حجت الاسلام و المسلمین احد آزادی خواه گفت: در نشستی با اعضای سازمان مرکزی اتحادیه‌های تعاونی روستایی ایران بررسی های لازم جهت ایجاد صنایع تبدی انگور و آلبالو تصویب شد. به گزارش عصر همدان؛ حجت الاسلام آزادی‌خواه، نماینده ملایر و سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری نشست تخصصی با اعضای سازمان […]

حجت الاسلام و المسلمین احد آزادی خواه گفت: در نشستی با اعضای سازمان مرکزی اتحادیه‌های تعاونی روستایی ایران بررسی های لازم جهت ایجاد صنایع تبدی انگور و آلبالو تصویب شد.

به گزارش عصر همدان؛ حجت الاسلام آزادی‌خواه، نماینده ملایر و سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری نشست تخصصی با اعضای سازمان مرکزی اتحادیه‌های تعاونی روستایی ایران اظهار کرد: در این جلسه پیرامون ایجاد صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی منطقه و فعالیت مرکز پرتودهی گاما و الکترون دانشگاه ملایر بررسی های لازم انجام شد.

وی از احداث کارخانه کنسانتره انگور، آلبالو و سیب با توجه به حجم بالای تولیدات این محصولات در شهرستان خبر داد و گفت: این طرح برای بررسی و سرمایه‌گذاری به اتحادیه باغداران ایران ارسال می شود.

حجت الاسلام آزادی‌خواه با اشاره به اهمیت وجود ایجاد یک مرکز پرتودهی در تجاری‌سازی، افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات کشاورزی و دیگر تولیدات موادغذایی اشاره کرد و گفت: با کمک به اخذ مجوزهای جدید مرکز پرتودهی گاما و الکترون مواد غذایی پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر نسبت به مشارکت در ساماندهی و تجاری‌سازی محصولات کشاورزی در منطقه اقدام شود.

وی گفت: کمک به سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی مرکز پرتودهی دانشگاه ملایر از طریق جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی، تسهیلات دولتی و بانک کشاورزی و ارائه تسهیلات برای اجرای شیوه‌های نوین خشک کردن انگور و کشمش از دیگر تصمیمات اخذ شده در این نشست است.

نماینده مردم ملایر در مجلس شوری اسلامی افزود: تلاش برای تقویت و توسعه مرکز نوآوری پژوهشکده و مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه ملایر با ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان و کمک به جذب دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تعریف پایان‌نامه و رساله‌ها و طرح‌های تحقیقاتی و پژوهش‌محور متناسب در پژوهشکده انگور و کشمش را از دیگر مصوبات این نشست بود.

انتهای پیام/ گ

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=134543

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

چهارده − 1 =