• امروز : جمعه, ۹ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 29 November - 2024
4

افراد مبتلا به کرونا بیشتر میوه‌جات و غذاهای پروتئینی استفاده کنند

  • کد خبر : 87863
  • 19 مهر 1399 - 10:11
افراد مبتلا به کرونا بیشتر میوه‌جات و غذاهای پروتئینی استفاده کنند

ایرج صالحی با بیان اینکه در پیک سوم کرونا، افراد مبتلابه کرونا بیشتر در معرض خطر تشدید بیماری هستند، گفت: علاوه استفاده از میوه‌جات و غذاهای پروتئینی، کشیدن نفس‌های عمیق و پیاده‌روی به تنفس آنان کمک می‌کند. ایرج صالحی سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، با اشاره به آغاز پیک […]

ایرج صالحی با بیان اینکه در پیک سوم کرونا، افراد مبتلابه کرونا بیشتر در معرض خطر تشدید بیماری هستند، گفت: علاوه استفاده از میوه‌جات و غذاهای پروتئینی، کشیدن نفس‌های عمیق و پیاده‌روی به تنفس آنان کمک می‌کند.

ایرج صالحی سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در گفتگو با خبرنگار عصر همدان، با اشاره به آغاز پیک سوم شیوع ویروس کرونا در جامعه، اظهار کرد: در این پیک افراد مبتلا به کرونا باید مراقبت بیشتری نسبت به افراد سالم داشته باشند، چراکه آنان بیشتر در معرض خطر تشدید بیماری قرار دارند.

وی گفت: افراد مبتلا به این ویروس از قدرت ایمنی بدنی پایینی در برابر این بیماری برخوردارند و بدنشان ضعیف شده است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با تأکید بر اینکه بیماران مبتلا به کرونا باید ازلحاظ رژیم غذایی تقویت شوند، افزود: بیشتر از میوه‌جات و غذاهای پروتئینی استفاده کنند.

وی افزود: افراد مبتلابه کرونا سعی کنند با کشیدن نفس‌های عمیق و پیاده‌روی به تنفس خود کمک کنند.

صالحی یادآور شد: افراد مبتلابه کرونا همانند افراد سالم و چه‌بسا بیشتر باید بهداشت را رعایت و از ماسک استفاده کنند، این افراد درد و رنج حاصل از بیماری را چشیده‌اند و بار دوم اگر این بیماری در آن‌ها تشدید شود، ممکن است از بین بروند.

وی با تأکید بر اینکه باید اعضای خانواده مبتلابه کرونا باید بیشتر در مواجهه با بیمار مبتلا مراقب کنند، افزود: ما سیاستمان بر این است که مردم بیشتر به سمت مراکز ۱۶ ساعته بروند و از مراجعه به بیمارستان و مطب‌های خصوصی خودداری کنند.

انتهای پیام/ن

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=87863

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

دو × 1 =