به گزارش عصر همدان، حسین مهدویراد با اشاره به سومین سالگرد شهادت شهید همدانی، به ویژگی شخصیتی ایشان پرداخت و با بیان اینکه سردار همدانی یک فرد هیأتی بود، اظهار کرد: به فرموده امام خمینی(ره) هر چه داریم از محرم و صفر است، این یک فرهنگ و یک خط هدایت و راهنمایی برای تربیت بسیاری از پیشکسوتان جبهه و جنگ مانند سردار همدانی بود.
وی با بیان اینکه هیأت محبان الزهرا(س) بعد از دفاع مقدس تشکیل شد که همواره بچههای جنگ در آن حضور داشتند، افزود: این هیأت سال ۶۸ یا ۶۹ با حضور آیتالله نجفی تشکیل شد که در واقع پیر بچههای جبهه و جنگ و هیأت و هیاتداری در همدان ایشان بودند.
این ذاکر اهل بیت(ع) در همدان با اشاره به اینکه علمای بسیاری مانند آیتالله موسوی همدانی در شهر همدان بودند که این لطف خداوند بود تا از نعمت حضور آنها بهره ببریم، خاطرنشان کرد: فعالیت هیأت محبان الزهرا(س) از مسجد بهبهانیها در همدان آغاز و سپس به مسجد امامرضا(ع) رسید و در آخر در مسجد آیتالله نجفی یعنی مسجد کولانج مستقر شد.
وی با بیان اینکه در ایام فاطمیه، ماه رمضان و ایام محرم در هیأت محبان الزهرا(س) برنامههایی داشتیم و امروز نیز همچنان ادامه داشته و پررونق است، افزود: یکی از کسانی که بچههای همدان را به سمت هیات و هیأتداری هدایت کرد، شهید همدانی بود.
مهدوی با اشاره به اینکه شهیدهمدانی همهجا محوریت اصلی و در بسیاری از زمینهها هدایتگر بودند، خاطرنشان کرد: نگاه بسیاری از جوانان به شهیدهمدانی نگاه مرید و مراد بود و به دلیل اخلاص و تواضع همه از ایشان تبعیت میکردند.
وی با بیان اینکه دوران جوانی هرگاه شهید همدانی را میدیدم، ذوق میکردم، گفت: ایشان آن زمان طی روزهای تاسوعا و عاشورا در مسجد و شبها در حسینیه ثارالله سپاه انصارالحسین(ع) به سینهزنی و سوگواری امام حسین(ع) میپرداخت.
این ذاکر اهل بیت(ع) در همدان با تاکید به اینکه شهیدهمدانی به سیدالشهدا(ع) ارادت خاصی داشت، خاطرنشان کرد: ایشان در حماسه اربعین حسینی بسیار ساده و گمنام با تعدادی از دوستانش طی طریق میکرد که به زیارت سید و سالار شهیدان برسد و در سوگ ایشان عزاداری کند.
وی با اشاره به اینکه وجود شهید همدانی برای تقویت هیأت محبان الزهرا(س) بسیار موثر بود، افزود: ایشان همواره از جیب خودش برای هیات هزینه میکرد.
مهدوی ادامه داد: یادم هست ایشان روزی به مسوول هیأت گفت آیا مشکلی مالی دارید؟ او پاسخ داد نه خوشبختانه، اما ایشان یک چک دستش داد، مسوول هیات بار دیگر گفت «حاج آقا من گفتم مشکلی نداریم اگر میشود به دیگر هیاتهای شهر کمک کنید.» شهید همدانی هم پاسخ داد: «من از روحیه شما لذت میبرم در حالی که میدانم بسیار هم مشکل دارید اما شما وظیفهای دارید و من هم وظیفهای».
وی با بیان اینکه بسیاری از اتفاقات مبارک در همدان از برپایی چنین هیأتهایی شکل گرفت، خاطرنشان کرد: اخلاص، تواضع و درایت بزرگمردی چون شهید همدانی مثالزدنی بود.
این ذاکر اهل بیت(ع) در همدان با اشاره به اینکه شهید همدانی در همهجا عامل وحدت بودند، افزود: تلاش ایشان این بود وحدت رویه را ایجاد کنند و اختلافات را به حداقل برسانند.
وی با بیان اینکه شهید همدانی برای مردم کشورش دغدغه داشت و در اقدامات عامالمنفعه جدی ورود میکرد، گفت: در رسیدگی به فقرا و سرکشی از خانواده شهدا بسیار مقیّد بود.
مهدوی با اشاره به اینکه در برگزاری یادواره شهدا مسافت برای ایشان مهم نبود و همواره خود را به دورترین نقاط برای شرکت در این مراسمها میرساند، افزود: تجلی گرایش به جوانان و مردمداری شهید همدانی در تشییع ایشان بود که خیل عظیمی از جمعیت حضور داشتند، در صورتی که حتی شاید بسیاری او را از نزدیک ندیده بودند و تنها تعریفش را شنیده بودند.
وی بیان کرد: در احادیث آمده است اگر کسی خود را برای خدا خالص کند، خداوند نیز محبتش را در دل مردم میاندازد که شهیدهمدانی چنین بود.
این ذاکر اهل بیت(ع) در همدان با اشاره به اینکه شهید همدانی همواره سعی در اصلاح روابط داشت، تاکید کرد: قلب ایشان مالامال از محبت به بسیجیان و بچههای هیأتی بود و به این موضوع نیز همواره افتخار میکرد.
وی خاطرنشان کرد: برای سردار همدانی پست و مقام مطرح نبود، دغدغه خدمت داشت و پیر این دیدگاه در همدان بود که آن را به اطرافیان نیز انتقال داده بود.