محسن ترکاشوند از ابتلای ۱۵۹ نفر از کادر بهداشت و درمان ملایر به بیماری کرونا خبر داد و گفت: حتی برخی از همکاران برای دومین بار درگیر این بیماری شده اند.
به گزارش عصر همدان، محسن ترکاشوند، رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در شهرستان اظهار کرد: در حالی که باور بر از بین رفتن کرونا در خرداد ماه بود بیش از ۸ ماه است که درگیر این بیماری هستیم.
وی افزود: پس از پیک اولیه کرونا، در تیرماه پیک جدید در شهرستان رخ داد و بیشترین آمار مرگ و میر و مبتلایان به کرونا در این ماه بود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر به نزولی شدن آمار کرونا در مرداد ماه و اوایل شهریور ماه اشاره و بیان کرد: از نیمه دوم شهریور موج جدیدی از کرونا در شهرستان آغاز شد.
وی به بستری ۱۰۰ بیمار کرونایی در شهرستان اشاره کرد و گفت: بیماران کرونایی شهرستان در ۴۲ تخت در بیمارستان امام حسین(ع) و تخت های بیمارستان دکتر غرضی و بیمارستان مهر بستری هستند.
ترکاشوند آمار بیماران سرپایی در شهرستان را قابل توجه دانست و گفت: این بیماران بر اساس علائم بالینی تشخیص داده شده که در مرکز ۱۶ ساعته، مراکز جامع سلام، کلینیک های دولتی و خصوصی درمان می شوند.
وی تصریح کرد: از ۲ هزار و ۴۰۰ نمونه گرفته شده در شهرستان تا کنون یک هزار و ۷۸ مورد به ثبت رسیده است که ۹۷ نفر از همشهریان نیز به دلیل کرونا جان خود را از دست داده اند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر با اشاره به بستری شدن ۸۰۰ بیمار در بیمارستان های شهرستان به دلیل بیماری کرونا، تصریح کرد: در ملایر زنان بیشتر از مردان درگیر بیماری شده اند و حدود ۸۰ درصد از مبتلایان شهری بوده اند.
وی به اقدامات حمایتی از زنان باردار اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در شهرستان مشکلی در رابطه با زنان باردار و نوزادان آنان نداشته ایم.
ترکاشوند تصریح کرد: در راستای رفع مشکلات بیمارستان امام حسین(ع) یک بخش ۶ تخته به آی سی یو تخصیص داده شد و دستگاه اکسیژن ساز در بیمارستان نصب شد.
وی بیان کرد: داروهای مورد نیازبرای مقابله با بیماری کرونا تهیه شده است و دارو هایی روز دنیا در ملایر استفاده می شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر به خستگی کادر درمان اشاره کرد و گفت: هر سازمان ظرفیتی در نیروی انسانی و تجهیزات دارد و با توجه به اینکه مدت این بیماری رو به افزایش است و پایانی برای آن هنوز مشخص نشده است کادر درمان و تجهیزات رو به فرسودگی است.
وی به مبتلا شدن ۱۵۹ نفر از کادر بهداشت و درمان ملایر به بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: برخی از همکاران ما برای دومین بار به بیماری مبتلا شده اند.
ترکاشوند تاکید کرد: ظرفیت های ما محدود است و با توجه به تعداد پرسنل و بیمارستان ها باید تمهیدات و برنامه ریزی های لازم انجام شود.
وی گفت: همه افراد باید به سلامت خود و جامعه توجه و مراقبت های لازم را انجام دهند چرا که خطر بسیار جدی است و کووید ۱۹ همه اقشار را درگیر می کند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایرگفت: در شهرستان از کودک یک ساله تا پیرمرد بالای ۹۰ سال مبتلا به بیماری کرونا به ثبت رسیده است.
وی با اشاره به وضعیت توزیع واکسن آنفولانزا در ملایر تصریح کرد: واکسن آنفولانزا فعلا وارد شهرستان نشده است و پروتکلهای توزیع همراه با واکسن اعلام می شود.
انتهای پیام/گ