• امروز : سه شنبه, ۲۳ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 11 February - 2025
1
عصر همدان گزارش می‌دهد؛

کارآفرین همدانی، نوآور خلاق و جسور

  • کد خبر : 234110
  • 09 بهمن 1403 - 6:16
کارآفرین همدانی، نوآور خلاق و جسور
جوامع پیشرفته و توسعه‌یافته، توسعه خود را مدیون انسان‌هایی هستند که با جسارت رؤیاها و ایده‌های خلاقانه خود را به حقیقت تبدیل کرده‌اند.

به‌گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ شرایط اقتصادی کشور و به‌خصوص استان ما به‌گونه‌ای است که نیاز به ایجاد و توسعه کسب‌و‌کارهای مختلف روز‌به‌روز بیشتر احساس می‌شود.

در این شرایط دولت باید در «کارآفرینی» سرمایه‌گذاری کند و با تربیت کارآفرینان روند ایجاد درآمد و اشتغال‌زایی را بهبود دهد. «کار‌آفرینی» همان فرایند تأسیس و ایجاد یک کسب‌وکار بر مبنای یک فکر و ایده نو است.

معمولاً افراد خلاق و نوآور به‌عنوان «کار‌آفرین»، منشأ تحولات بزرگ در عرصه تولید و خدمات شده‌اند. به‌طوریکه در جهان شرکت‌های بزرگ، برای حل مشکلات خود به کارآفرینان مراجعه می‌کنند.

این افراد در مسیر توسعه کشور خود از قوانین کلی تبعیت نکرده و با نوآوری خود در زمینه‌های مختلف اقتصادی و خدماتی باعث تغییر در جوامع خود و به‌طور کلی جوامع بشری شده‌اند.

جوامع پیشرفته و توسعه‌یافته، توسعه خود را مدیون انسان‌هایی هستند که با جسارت رؤیاها و ایده‌های خلاقانه خود را به حقیقت تبدیل کرده‌اند.

این عاملان تغییر با روحیه استقلال‌طلبی و با شجاعت، باعث حرکت چرخ‌های توسعه اقتصاد جوامع شده‌اند.

بنابراین تقویت سرمایه‌های اجتماعی، در کنار سایر عوامل نقشی مهم و حیاتی در ابعاد مختلف توسعه کشور داشته و زمینه‌ساز توسعه‌ای فراگیر، متوازن و پایدار خواهد بود.

جواد کریمی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ ما از سال ۱۳۹۷ شروع به ساخت ماشین‌آلات ساخت دستمال کاغذی کردیم و در این مدت توانستیم به‌عنوان بزرگترین تولید کننده و صادر کننده این ماشین‌آلات به کشورهای همسایه شویم.

وی با بیان اینکه تولیدی ما در غرب کشور تنها شرکتی است که در زمینه در حال فعالیت است، و از بین پنج تا ماشین‌ساز کل کشور فقط ما توانستیم تاییدیه پارک علم و فناوری را نوع ماشین و امکانات آن داشته باشیم.

این کارآفرین با بیان اینکه ما در حال حاضر در ۲۳ استان کشور به‌صورت مستقیم اشتغال‌زایی کردیم، عنوان کرد:  تعداد واحدهایی که ما در سراسر ایران اشتغال‌زایی کردیم بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی بوده است.

کریمی ادامه داد: ما در غرب کشور فعالیت می‌کنیم ولی در سراسر ایران خطوط تولیدی راه‌اندازی کردیم و در زمینه ماشین‌سازی برنده مدال طلا از مسابقات جهانی اختراعات دُبی بوده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه من در حال حاضر در  دانشگاه فنی مهندسی مُدرس هستم، بیان کرد: اشتغال‌زایی ما هم برای افراد باسواد بوده و هم کسانی که در روستاها و شهرها بوده، ما توانستیم برای کسانی که خواسته‌اند خطوط تولیدی را راه‌اندازی کنند و کسب‌درآمدی داشته باشند، چه در قالب کارخانه چه در قالب کارگاهی و محیط‌های کوچک، در این زمینه راهنماییشان کنیم و خطوط تولید را برایشان راه‌اندازی کنیم.

این کارآفرین با بیان اینکه ما در سراسر کشور تقریباً دو هزار و ۵۰۰ واحد راه‌اندازی کردیم، اضافه کرد: اگر هر واحدی حدود سه الی چهار  پرسنل داشته باشد، الان ۱۰هزار اشتغال‌زایی ایجاد کرده‌ایم.

وی با خطاب قرار دادن جوانانی ‌که در ابتدای راه هستند، گفت: جوانان باید قدم اولشان را بردارند و در زمینه‌ای که می‌خواهند کار انجام دهند سماجت داشته باشند تا به هدفشان برسند.

این کارآفرین در ادامه سخنان خود از مُشوق‌های خود تشکر کرد و گفت: خانواده و همسرم در این زمینه مرا همراهی کردند.

کریمی با اشاره به شروع فعالیت‌ خود، عنوان کرد: در ابتدا بدون هیچ هزینه‌ای ما این کار را انجام دادیم، یعنی توانستیم خود مشتری‌ها را ترغیب به خرید کنیم، که همین امر باعث شد بعد از یک مدت با این کار از واردات این محصول جلوگیری کردیم.

وی ادامه داد: ما برای تبلیغ با نمایشگاه‌ها، شرکت‌کنندگان و کارخانه‌دارن ارتباط گرفتیم و با فروش بیشتر تولیدات خود را  از  تک محصولی به دوازده محصول رساندیم.

این کارآفرین با بیان اینکه از یک فضای ۵۰‌متری کار را شروع کردیم، عنوان کرد: ما به فضای بیشتری برای انجام کار خود نیاز داریم، از مسئولان خواهش می‌کنیم که فضای اختصاصی بیشتری را در اختیار ما قرار دهند که بتوانیم کار خود را گسترش دهیم.

کریمی در پایان یادآور شد: از مسئولان پارک علم و فناوری که از سال ۱۳۹۸حامی ما بودند و ما را در این زمینه راهنمایی کرده و مشوق اصلی ما بودند تشکر می‌کنم.

به‌گزارش خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ استان همدان در یک منطقه سوق‌الجیشی قرار گرفته که مسافت آن تا مرکز کشور خیلی کم بوده و یکی از نزدیک‌ترین استان‌های کشور به مرز عراق نیز می‌باشد.

این استان دارای جوانان نخبه است که قابلیت‌های بسیار زیادی دارند، اما متاسفانه حلقه مفقوده استان ما حمایت و هدایت مسئولان است که ما را از استان‌های پیشرو مانند تبریز، مشهد و حتی در سال‌های اخیر استانی مانند کرمانشاه عقب انداخته است.

چرا نباید تولید و ساخت دستگاه‌های پیش‌ پا افتاده‌ای مانند آبلیموگیری، سبزی‌خردکنی و خط تولید چیپس در استان خودمان انجام شود و دائما برای خرید این نوع دستگاه‌ها به خارج از استان برویم؟

جوانان نخبه‌ای که سرمایه‌ای برای شروع کار ندارند و مسئولان نهایت حمایت‌شان این است که بروید کارگاهتان را راه‌اندازی کنید فلان مبلغ به شما وام می‌دهیم، غافل از اینکه اگر این جوان پول داشت که سراغ مسئولان نمی‌رفت. جان کلام اینکه معضل و علت عقب‌افتادگی استان ما حمایت و هدایت دلسوزانه از جوانان است.

انتهای خبر/ سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=234110

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

هشت + 8 =