به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ نبرد تمدنها یا بهتر بگوئیم نبرد نسلها در کل تاریخ دائماً در حال تکرار بوده، ما و نسل ماهم از این امر مستثنی نبوده و نیست، در هر دورهای از عمر بشر این نبرد در منطقهای گسترش بیشتری داشته و تقابل تمدنها و نسلها بروز و ظهور بیشتری داشته است.
البته در این بیان به دنبال بحث عقیدتی نیستم ولی اگر بخواهیم سادهتر بگوئیم در روزگاری که ما نماینده تمدن هزاران ساله ایران و همچنین نماینده اصلی شیعه اثنیعشری در جهان هستیم دیگر حرفی از مسائل و مشکلات شخصی باقی نمیماند و نباید بگذاریم هر شخص یا هر گروه سیاسی داخلی یا خارجی برای گسترش نسل ایرانی شیعه مانع ایجاد کند.
پیشاپیش از تندی قلم از محضر همه مخاطبین عرض پوزش دارم، ولی گویا عدهای از کنار سخنان ولیامر مسلمین جهان بدون کمترین توجه رد میشوند!
اقتصاد بیمار، دقیقاً گروهی از جامعه را هدف قرار داده که در همه عرصهها اسباب قدرتگیری و رشد کشور بودهاند، بارها در کلام امام راحل از آنها با نام مستضعفین یاد شده، واضحتر بگویم قشر ضعیف را با موانع اقتصادی و قشر بهرمند و به اصطلاح پولدار را با فرهنگ ضد ایرانی و اسلامی از فرزندآوری منصرف کردهاند، حالا شما مجهول این معادله پیچیده را پیدا کنید که به گفته کارشناسان اگر با این فرمان پیش برویم نه تنها پنجره طلایی را از دست خواهیم داد بلکه وارد چاله جمعیتی خواهیم شد.
جمعیت و نسلی که قرار است زمینهساز ظهور و یار و یاور امام زمان علیهالسلام باشد، دچار چنین چالش بزرگ گردیده است.
خطای نابخشوندی و منکر اعظم، سالهاست از طرف بعضی مسئولان در حال رخ دادن است و این ترک فعلها و یا تصمیمات و اعمال اشتباه، روزگاری بر همگان اعیان خواهد شد که دیر شده، و نیاز است همه مردم دست به امر به معروف و نهی از منکر بزنند و نباید ولی خدا را در این عرصه تنها گذاشت.
گرانی مسکن، تورم و همچنین فرهنگ غربی همه از اصلیترین عوامل و موانع ازدیاد نسل است که باید در کمتر از ۵ سال اصلاح شود و آن هم با نامه و دستور و پشتمیز نشینی قطعاً حل نخواهد شد.
اگر مسئولان ما بر این باور باشند که انقراض نسل ایرانی شیعه اصلیترین هدف صهیونیسم جهانی است، دیگر جایی برای تعلل و کمکاری باقی نمیماند.
مگر میشود زن و شوهر جوانی را که خانه ندارند و یا اگر دارند بسیار کوچک است را با یک وام و نیز با ثبتنام خودرویی که از هر صد مادر به یکی میرسد به فرزندآوری تشویق کرد؟ البته این امر زمانی محقق میشود که همه مسئولان و آقازادههایشان با همین شرایط فرزند بیاورند!
اجارهنشینی که خود، محصول بیکفایتی و کمکاری بعضی از مسئولان بوده، خود به تنهایی به مانعی بزرگ در این مسیر تبدیل شده و این درد قشر مستضعف است که با وجود عقیده سالم دیگر قدرت و انعطاف برای انطباقپذیری و مواجهه با این مشکلات را ندارد.
اما درد و مانع اقشار بهرهمند و پولدار چیز دیگریست که از حوصله مخاطبین خارج است و لازم است موشکافانه و دقیق به این معظل و مشکل فرهنگی رسیدگی شود.
آمارها نشان دهنده آن است که ما در آستانه سقوط آزاد نسلی هستیم و کتب تاریختحلیلی خواهند نوشت چگونه کمکاری و خیانت کشوری را که روزگاری جزو جوانترین و پویاترین کشورهای جهان بود را به کشوری مملو از سالمند تبدیل کردند و متفکران، اساتید و نخبگان جامعه هم نتوانستند یا نخواستند جلوی این سقوط آزاد را بگیرند!
البته به طبق منویات رهبر معظم انقلاب نباید در جامعه نسبت به آینده ایجاد ناامیدی کرد و این سطور از باب امربه معروف و نهی از منکرست نه چیز دیگری.
حجتالاسلام احمدحسین فلاحی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: طرح جوانی جمعیت و تعالی خانواده موانع تشکیل خانواده و فرزندآوری را رفع میکند.
وی افزود: افزایش خدمات بیمهای زنان خانهدار به ازای هر فرزند، افزایش حق اولاد در حکم کارگزینی و اعطای زمین برای خانوادههای دارای سه تا پنج فرزند و بالاتر از جمله موارد این طرح است.
نماینده سابق مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تسهیل ازدواج، پشتیبانی از فرزندآوری و زنان خانهدار که به ازای هر فرزند به خدمات بیمهای آنها افزوده میشود، از موارد دیگر این طرح است که باید بهطور کامل اجراء گردد.
فلاحی در ادامه کمک به دانشجویان در حال تحصیل، الزام دانشگاهها برای ساختن خوابگاههای متاهلی، تسهیل در انتقال دانشجویان طرحی که در سایر شهرها مشغول کار هستند، افزایش حق اولاد در حکم کارگزینی، اعطای زمین برای خانوادههای دارای سه تا پنج فرزند و بالاتر را از موارد دیگر این طرح عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه جوانان و خانوادهها طی سالهای گذشته به دلایل متعددی از تشکیل خانواده و فرزندآوری ترس داشتند، اما اگر این قانون بهطور کامل اجرا شود، رویههای قبلی تغییر کرده و ازدواج و فرزندآوری برای مردم تسهیل میشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ راهکاری بجز رفع موانع نداریم و نیست، نباید با برگزاری همایشها و سمینارهایی که به محلی برای عرض اندام و خودنمایی بعضی از افراد به اصطلاح نخبه تبدیل شده خودمان را سرگرم کرده و بودجه بیتالمال را هدر دهیم.
بودجههایی که قطعاً بسیاری از همان موانع را مرتفع خواهند کرد و نیازی به آمارسازی و آماربازی نیست.
مضحکترین اتفاق این چند دهه این است که جامعهای که روزگاری تمامی شئون زندگیاش با عقیده به زمینهسازی ظهور و استکبارستیزی آمیخته شد بود را با اقتصاد ربوی و فرهنگ غربی تا حدی آلوده کردهاند که نمیتواند اولویت اصلی خود را که همان بقاء است را تشخیص دهد.
بقاء نسل توحیدی و الهی، نسلی که دوباره پرچم توحید را در جهان برافراشته، واجب شرعی بوده و تخطی و ترک فعل از این امر حرام شرعی است.
انتهای خبر/ سا