• امروز : چهارشنبه, ۲۴ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 12 February - 2025
1
نماینده سابق مردم ملایر در مجلس:

پیروزی غزه ثمره مقاومت است

  • کد خبر : 233503
  • 01 بهمن 1403 - 8:46
پیروزی غزه ثمره مقاومت است
نماینده سابق مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز مردم فلسطین و غزه پس از ۱۵ ماه مقاومت، عزتمندانه ماندند و این ثمره مقاومت و انتخاب راه صحیح است و این مسیر قدرتمندتر از گذشته ادامه خواهد داشت.

هادی بیگی‌نژاد در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به آغاز آتش‌بس غزه گفت: بعد از گذشت حدود ۱۵ ماه کشتار بی‌وقفه مردم در غزه، اعلام شد که بین حماس و رژیم صهیونیستی آتش‌بس برقرار شد.

وی با اشاره به مواضع جنگ‌طلبانه مسئولان رژِم صهیونیستی عنوان کرد: بنگوریون نخست‌وزیر سال‌های دور این رژیم معتقد بود آنچه که ما باید انجام داده را بدون توجه به نظر مردم جهان باید انجام بدیم و اصلاً توجه نکنیم که مردم سایر کشورها راجع به ما چه فکری می‌کنند.

نماینده سابق مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تفکر انجام هر اقدامی بدون توجه بر مردم جهان بر حکمرانی رژیم صهیونیستی حاکم است، تصریح کرد: طی این ماه‌های روزانه هزاران نفر در غزه فقط شهید، جانباز و بیخانمان شدند که آمار حیرت‌آوری است.

وی به اعتراضات جهانی علیه رژِم کودکش صهیونیستی اشاره کرد و افزود: طی این ماه‌ها کمتر کشوری بود که اعتراض به کشتار نداشته باشد، اما اسرائیلی‌ها هیچ توجهی نکردند.

بیگی‌نژاد عنوان کرد: باور رژیم صهیونیستی بر این است که نظر سایرین هیچ است و آنان خود را نسل برتر می‌دانند؛ اما چرا با این تفکر امروز حاضر به پذیرش توافق شد باید گفت چون نتوانست به اهداف خود برسد و در یک‌کلام زورش نرسید.

وی به حمایت‌های غرب از رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: آمریکا همواره تمام‌قد پشت جنایات رژیم صهیونیستی ایستادند چرا که اعتقاد دارند در دنیا حرف اول را زور و قدرت می‌زند.

نماینده سابق مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: باتوجه‌به تفکر حاکم بر غرب و مستکبرینی همچون رژیم صهیونیستی، غیر از قوی‌شدن و استقامت راهی نیست.

وی به اهداف رژیم صهیونیست در حملات ماه‌های اخیر اشاره کرد و گفت: رژیم صهیونیستی به دنبال این بود که مردم غزه از سرزمینشان رانده شوند و در سایر کشورها پناهنده شوند و یا اگر نشد غزه تقسیم شده و تحت نظارت شدید رژیم صهیونیستی فقط زنده بمانند.

بیگی‌نژاد افزود: امروز مردم فلسطین پس از ۱۵ ماه مقاومت، عزتمندانه ماندند و این ثمره مقاومت و انتخاب راه صحیح است و این مسیر قدرتمندتر از گذشته ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/گ

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=233503

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

سه + یازده =