به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، غلامحسین مجذوبی صبح امروز در آئین نکوداشت مرحوم حجتالاسلام کمالالدین رازینی با نام همایش «مثل پدر» و وحدت حوزه و دانشگاه با بیان اینکه آیتالله رازینی را از دهه ۶۰ میشناختم گفت: آیتالله رازینی رفتار کریمانهای داشتند و در ساخت دانشگاه نقش ارزندهای داشت،بسیاری از جوانان مرحوم رازینی را نمیشناسند که این نوع همایشها کمک میکند چنین شخصیتهای بزرگی بهتر شناخته شوند.
سرپرست دانشگاه بوعلی با اشاره به وحدت حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه مبدأ حرکت وحدت حوزه و دانشگاه را امام خمینی(ره) عنوان کردند گفت: روز شهادت دکتر مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاست و وی نقش بیبدیلی در وحدت این دو رکن مهم فرهنگی داشتند.
وی با اشاره به اینکه از نظر من مبدأ حرکت وحدت حوزه و دانشگاه به قبل از انقلاب برمیگردد، زمانی که عدهای در دانشگاه نسبت به کتابهای دکتر شریعتی اختلاف پیدا کرده بودند و اصطلاح خیزش را به کار میبردند، عنوان کرد: آن زمان امام خمینی(ره) پیامی فرستادند که آبی بر روی آتش اختلافات بود.
مجذوبی با بیان اینکه امروز نیز باید وحدت را در تمام جوانب آن پیگیری کنیم، تأکید کرد: در مسائل سیاسی و اجتماعی وقتی به نقطه مشترک برسیم بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
وی در پایان با اشاره به تلاشهای ساخت مسجد دانشگاه بوعلی حجتالاسلام رازینی خاطرنشان کرد: مسجد دانشگاه بزرگترین مسجدی است که بزرگترین رویدادها در آن برگزار میشود.
حسن رحیمیروشن نیز در این همایش با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به معنای تلفیق این دو نیست بلکه توجه به هر دو رکن علمی به عنوان دو بال حرکت را امکانپذیر میکند، اظهار کرد: حوزه و دانشگاه در نظام جمهوری اسلامی به سمت خداگرایی رفتند و وحدت بدین معنا است.
وی با بیان اینکه در نظامهای سکولار وحدت حوزه و دانشگاه معنا ندارد چرا که رکن بشر و اموال دنیوی است، با تاکید بر اینکه علمای دانشگاه و حوزه علمیه پرده از روی افعال خداوند برمیدارند، افزود: اگر حرکت هر دو این باشد که خالق را خداوند بدانیم و مظهر هستی، حرکت به سمت حق خواهد بود.
مسئول بسیج اساتید استان همدان با اشاره به اینکه این مصادیق در حوزه هنر هم صادق است، تصریح کرد: سینمای دینی هرچه به سمت امر به معروف و نهی از منکر باشد و آن را به جامعه تزریق کند، به سمت حق حرکت کرده است.
انتهای خبر/حا