• امروز : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 27 November - 2024
4

عمل پیوند مغز استخوان در همدان انجام می‌شود

  • کد خبر : 185084
  • 06 خرداد 1402 - 13:21
عمل پیوند مغز استخوان در همدان انجام می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه دنبال این هستیم سال آینده عمل پیوند مغز استخوان در همدان انجام شود گفت: همدان قابلیت تبدیل به مرکز پیوند غرب کشور را دارد. به گزارش عصر همدان؛ رضا طهماسبی در جمع خبرنگاران از انجام عمل پیوند مغز استخوان در همدان خبر داد و اظهار کرد: […]

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه دنبال این هستیم سال آینده عمل پیوند مغز استخوان در همدان انجام شود گفت: همدان قابلیت تبدیل به مرکز پیوند غرب کشور را دارد.

به گزارش عصر همدان؛ رضا طهماسبی در جمع خبرنگاران از انجام عمل پیوند مغز استخوان در همدان خبر داد و اظهار کرد: پیگیر هستیم سال آینده پیوند مغز و استخوان را در بیمارستان شهید راه‌اندازی کنیم که در کنار پیوند کلیه سایر خدمات پیوند به صورت گسترده به عنوان مرکز پیوند در غرب کشور ارائه شود.

وی در ادامه به تفاوت مرگ مغزی با کما پرداخت و گفت: ابتدا باید برای خانواده‌ها فرق مرگ مغزی و کما مشخص شود، بیشتر خانواده‌ها تصور می‌کنند کسی که دچار مرگ مغزی شده، در کما قرار گرفته اما در مرگ مغزی خون به سلول‌های مغزی نمی‌رسد و فرد به زندگی بازنخواهد گشت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان خاطرنشان کرد: در این حالت سلول‌های مرده مغز قابل بازگشت نیست اما در کما احتمالاًتی وجود دارد که فرد برای مدتی موقت در حالت بیهوشی است و پس از مدتی به زندگی بازمی‌گردد.

وی با بیان اینکه تایید مرگ مغزی باید توسط تیم پزشکی برای عموم مردم فرهنگ‌سازی شود و آنها به این اعتماد کنند گفت: مردم اهداء عضو را قبول دارند اما به تاییدیه مرگ مغزی اعتماد ندارد.

طهماسبی تاکید کرد: پس از تشخیص مرگ مغزی توسط پزشک معالج، تیم تاییدکننده مرگ مغزی که شامل جراح مغز و اعصاب، متخصص اعصاب، متخصص بیهوشی و متخصص داخلی است، در دو نوبت به صورت انفرادی و بدون اطلاع از نظر یکدیگر بیمار را معاینه و نظرات خود را به صورت مکتوب در فرم‌های مشخصی ثبت می‌کنند.

وی افزود: در مرحله نهایی پس از تایید پزشکان منتخب، مدیرکل پزشکی قانونی یا معاون وی نیز به عنوان نماینده دادستان مرگ مغزی را تایید می‌کنند. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه در پیوند اعضا گروه خون‌گیرنده و اهداکننده باید همسان و سازگار باشد تصریح کرد: هم‌سن بودن اهداکننده و گیرنده عضو اهمیتی ندارد و همه افراد سالم تا سن ۷۰ سالگی می‌توانند عمل پیوند را انجام دهند، همچنین پیوند اعضا بین ملیت‌ها انجام نمی‌شود.

وی در خصوص دریافت کارت اهدای عضو بیان کرد: باید این موضوع را مورد توجه قرار داد که این کارت هیچگونه وجاهت قانونی ندارد و فقط رضایت فرد را به خانواده اعلام می‌کند و حتما اولیای دم در زمان مرگ مغزی باید رضایت داشته باشند. ️طهماسبی خاطرنشان کرد: برای افراد با مراجعه به سامانه ملی ehdacenter.ir و ثبت درخواست و یا ارسال پیامک کد ملی به شماره ۳۴۳۲ کارت اهدای عضو صادر خواهد شد.

 

انتهای پیام/ د

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=185084

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

پانزده + 14 =