• امروز : سه شنبه, ۲۵ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 14 January - 2025
2
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس تاکید کرد:

جمعه نصر نقطه عطفی در تاریخ مقاومت اسلامی

  • کد خبر : 229479
  • 11 آذر 1403 - 8:38
جمعه نصر نقطه عطفی در تاریخ مقاومت اسلامی
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: نماز جمعه نصر، با حضور پرشور مردم و رهبری حکیمانه امام خامنه‌ای، فصل جدیدی در تاریخ مقاومت اسلامی ورق زد و پیام روشنی از وحدت و ایستادگی به جهانیان ارسال کرد.

عباس صوفی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»، برگزاری نماز جمعه با تدابیر مقام معظم رهبری که به «جمعه نصر» مشهور شد در شرایط حساس منطقه و بین‌الملل پیام‌های مهمی را داشت، اظهار کرد: حضور مقام معظم رهبری در این نماز جمعه اوج اقتدار ایشان و اقتدار نظام جمهوری اسلامی را به جهان نشان داد.

وی با اشاره به اینکه در شرایطی که تهدیدات بین‌المللی و تهدید مستقیم اسرائیل برای حمله بود این حضور نشان‌دهنده پوشالی بودن رژیم صهیونیستی بود که نتوانست غلطی کند، ابراز کرد: نماز «جمعه نصر» نمایش قدرت نرم ایران در بسیج اجتماعی و اتحاد داخلی بود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه نماز جمعه نصر پیام روشن و قاطعی برای جوامع بین‌الملل بود، عنوان کرد: تأکید مقام معظم رهبری در نماز «جمعه نصر» به همبستگی جهان اسلام بود.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند رژیم صهیونیستی به ۷۰ سال قبل عقب‌نشینی کرد و تمام نقشه‌هایی آمریکا برای این منطقه برنامه‌ریزی کرده‌بود همه نقش بر آب شد، مطرح کرد: مقام معظم رهبری بر ضرورت وحدت بین مسلمانان جهان تأکید داشتند و نقش جوانان در محور مقاومت را تاثیرگذار عنوان نمودند.

صوفی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری سیاست‌های دشمن و به‌خصوص آمریکا را افشا کردند و فرمودند محور مقاومت و جهان اسلام باید در مقابل این سیاست‌های خصمانه و تجاوزات ایستادگی کند، بیان کرد: امروز نتایج فرمایشات مقام معظم رهبری را می‌بینیم که رژیم کودک‌کش و خبیث اسرائیل مجبور شد آتش‌بس را در لبنان بپذیرد که به نوعی پیروزی جبهه مقاومت محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی علیرغم بمباران و کشتار زنان و کودکان مظلوم نتوانست هیچ غلطی کند و فقط با بمباران کور نتوانست به اهداف خود برسد، یادآور شد: مقام معظم رهبری فرمودند اسرائیل بازیچه و دست‌نشانده آمریکا است و نقش اصلی را آمریکا بازی می‌کند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌های مقام معظم رهبری در جمعه نصر درجهت پیروزی محور مقاومت در حال رخ دادن است.

انتهای خبر/حا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=229479

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

3 × 1 =