• امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
0
نوای قصه در همدان طنین‌انداز شد؛

جشنواره قصه آیینه‌ای از فرهنگ همدان

  • کد خبر : 231362
  • 02 دی 1403 - 9:15
جشنواره قصه آیینه‌ای از فرهنگ همدان
جشنواره قصه‌گویی همدان، با روایت داستان‌های بومی، رنگ و بوی اصالت را به شهر بخشید و فرهنگ غنی این دیار را به رخ کشید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان»؛ پیش از ظهر امروز آئین افتتاحیه بیست و ششمین مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی کانون استان همدان با حضور داوران، دانش‌آموزان و قصه‌گویان در مجتمع شهید مدنی برگزار شد.

دبیر بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی استان همدان ضمن تبریک ولادت بانوی بزرگ اسلام، حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) گفت: این روز برای همه ما به یادآورنده فضائل و معجزات این بانوی بی‌بدیل و نمونه‌ی برترین انسان‌ها است.

مریم شریف زاده افزود حضرت فاطمه زهرا (س)، اسوه‌ی تمام‌عیار پاکی، تقوا، و اخلاق است. بانویی که نه تنها الگویی برای بانوان مسلمان است، بلکه همچون چراغی روشن برای تمام بشریت می‌درخشد. زندگی و شخصیت بی‌همتای ایشان، سرشار از درس‌هایی است که هر یک از ما می‌توانیم در زندگی‌مان به کار ببریم.

وی با بیان اینکه امروز گرد هم آمده‌ایم تا شاهد یکی از زیباترین و پرمعناترین رویدادهای فرهنگی باشیم؛ بیان کرد: جشنواره قصه‌گویی فرصتی است تا با استفاده از قدرت کلام، هنر روایت و داستان‌سرایی، به دنیای خیال و اندیشه سفر کنیم و ارزش‌های فرهنگی و اخلاقی را در قالب قصه‌ها به نسل‌های آینده منتقل کنیم.

شریف زاده گفت: قصه‌گویی هنری است که از دیرباز در میان اقوام و ملل مختلف جایگاه ویژه‌ای داشته و دارد.

وی با اشاره به اینکه قصه نه تنها وسیله‌ای برای سرگرمی و آموزش کودکان است، خاطرنشان کرد: قصه ابزاری قدرتمند برای انتقال تجربه‌ها، حکمت‌ها، و آموزه‌های اخلاقی و فرهنگی به شمار می‌آید.

دبیر جشنواره به ۴۲۶ اثر رسیده به بیست و ششمین جشنواره قصه‌گویی کانون همدان اشاره و تصریح کرد: بعد از پایش اوسط کارشناسان فرهنگی کانون ۵۶ اثر به مرحله اجرا و استانی رسیدند.

وی ادامه داد: از این ۵۶ اثر، ۲۶ کلاسیک، ۱۲ مینی مال، ۱۲ آئینی سنتی، ۳ قصه در حوزه ایثار و مقاومت و ۲ قصه نوآورانه است امروز و فردا به نوبت به رقابت خواهند پرداخت.

شریف زاده گفت: امروز و در این جشنواره داستان‌هایی روایت خواهند شد که مملو از درس‌های زندگی، عشق، دوستی، و ایمان هستند. داستان‌هایی که از دل فرهنگ و تاریخ ما برگرفته شده و هر یک به نوعی بازتاب‌دهنده‌ی ارزش‌های انسانی و اخلاقی‌اند.

وی خاطرنشان کرد: یایید با شنیدن این قصه‌ها، لحظاتی از دنیای پر مشغله‌ی خود جدا شویم و به دنیای پاک و معصوم کودکان پا بگذاریم. بیایید یاد بگیریم که چگونه می‌توان با کلامی ساده، دل‌ها را شاد کرد و ذهن‌ها را به تفکر واداشت.

در پایان از همه‌ی دست‌اندرکاران و شرکت‌کنندگان در این جشنواره تشکر و قدردانی می‌کنم. امیدوارم این رویداد فرهنگی برای همه‌ی ما لحظاتی شیرین و به‌یادماندنی را رقم بزند و بتوانیم با بهره‌گیری از این تجربه، گامی مؤثر در جهت توسعه و ترویج فرهنگ قصه‌گویی برداریم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=231362

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

چهارده − 9 =