• امروز : جمعه, ۱۰ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 28 February - 2025
0
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی:

تأمین شاخص‌های سلامتی نیازمند مطالبه‌ عمومی است

  • کد خبر : 237115
  • 09 اسفند 1403 - 14:58
تأمین شاخص‌های سلامتی نیازمند مطالبه‌ عمومی است
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تأمین شاخص‌های سلامتی نیازمند مطالبه‌گری و مشارکت عمومی است، گفت: تا زمانی که مردم نخواهند، سلامت جامعه تأمین نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» ظهر امروز سید حسن امامی‌رضوی در چهارمین مجمع سلامت استان همدان با بیان اینکه دولت چهاردهم محور سلامت را در کنار آموزش، معیشت و مسکن در جایگاه متعالی قرار داده است، گفت: امیدواریم ارتقای سلامت مردم در سایه این دغدغه‌مندی تحقق یابد.

وی با اشاره به اینکه محور اصلی توسعه پایدار کشور، نیازمند حضور و مشارکت همه دستگاه‌های مرتبط و خود مردم است، افزود: وزارت بهداشت و دستگاه‌های درون نظام سلامت تنها ۲۰ درصد نقش در سلامت مردم دارند.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ۸۰ درصد نقش سلامت مردم به عملکرد سایر دستگاه‌ها و مشارکت مردم مربوط می‌شود و به همین دلیل، شوراهای سلامت تشکیل شده‌اند تا زمینه‌ حمایت و مشارکت عمومی برای سلامت جامعه را ایجاد کنند.

امامی‌رضوی با بیان اینکه نیروگاه همدان یکی از عوامل آلودگی محیط زیست است، گفت: با همکاری همگانی باید نسبت به کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی اقدام کرد.

وی با اشاره به افزایش شاخص امید به زندگی پس از انقلاب اسلامی، افزود: پس از انقلاب امید به زندگی از ۵۴ سال به ۷۶ سال رسیده است اما باید این امید به زندگی همراه با سلامت باشد.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: بیماری‌های مزمن و ناتوان‌کننده علاوه بر اینکه فرد را رنج می‌دهد، هزینه‌های زیادی برای نظام سلامت ایجاد می‌کند.

امامی‌رضوی با بیان اینکه پزشکان و متخصصان باید در ارتقاء شاخص‌های سلامت تلاش کنند، عنوان کرد: وظیفه پزشکان است که مردم را به اصلاح سبک زندگی ترغیب کنند.

وی با اشاره به اینکه تغذیه سالم، فعالیت فیزیکی و ورزش روزانه شامل اصلاح سبک زندگی می‌شود، گفت: اهمیت امنیت غذایی، مصرف نان کامل و سبوس‌دار به دلیل خواص ضدسرطانی و تغذیه‌ای بسیار اهمیت دارد.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: باید چرخه تولید نان سالم و کامل را مورد توجه قرار دهیم.

امامی رضوی با بیان اینکه برای آنکه مردم از نان کامل، استفاده کنند باید فرهنگسازی انجام شود، تصریح کرد: برای بازگشت به تغذیه سالم و ارتقای سواد سلامت باید هرچه می‌توانیم تلاش کنیم تا جامعه به استفاده از نان سبوس‌دار عادت کند.

وی با اشاره به اینکه ایمنی غذایی به معنی استفاده از مواد غذایی سالم و بدون آلودگی‌های شیمیایی است، گفت: سموم و آفت‌کش‌ها باید در حد استاندارد استفاده شوند و از سوی دیگر برای ایمنی غذایی باید نظارت بیشتری نسبت به افزودنی‌های غذایی داشت.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: موضوع مهم دیگر لزوم کاهش تصادفات رانندگی و کنترل عوامل خطرساز است.

امامی‌رضوی با بیان اینکه با سخت‌گیری بیشتر پلیس راهور، بهبود وضعیت جاده‌ها و ایمنی خودروها می‌توان از حوادث جاده‌ای و تصادفات رانندگی پیشگیری کرد، افزود: با وجود مصرف سوخت بیشتر و یا کیفیت پایین‌تر خودروها در برخی از کشورها، میزان تلفات جاده‌ای کمتر است چراکه نسبت به فرهنگ رانندگی توجه داشتند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر تصادفات جاده‌ای در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد، عنوان کرد: تأمین امکانات استراحتی در ۳۰ کیلومتری جاده‌ها و آگاهی‌بخشی عمومی باعث کاهش تصادفات می‌‌شود.

رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، وزرات بهداشت درمان و آموزش پزشکی در پایان با بیان اینکه تا زمانی که مردم نخواهند، سلامت جامعه تأمین نمی‌شود، گفت: همان‌گونه که مشارکت مردم در برنامه واکسیناسیون فلج اطفال موجب ریشه‌کنی این بیماری شد، تأمین شاخص‌های سلامتی نیز نیازمند مطالبه‌گری و مشارکت عمومی است.

انتهای خبر/ سع

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=237115

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

9 − 4 =