• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
3

بیخیالی مدیران دیروز، عامل تنش آبی امروز!/رسانه ها در برابر سوء استفاده بیگانگان هوشیار باشند

  • کد خبر : 162620
  • 29 مرداد 1401 - 9:59
بیخیالی مدیران دیروز، عامل تنش آبی امروز!/رسانه ها در برابر سوء استفاده بیگانگان هوشیار باشند

چند روزی می‌شود که خطوط تامین آب شهر همدان به دلیل کمبود منابع آبی دچار مشکل شده اند. همدان بحران آب شرب داشته و مردم با مشکل جدی بی آبی و قطعی های بعضا طولانی مدت آب روبرو هستند. به گزارش عصرهمدان؛ چند روزی می‌شود که خطوط تامین آب شهر همدان به دلیل کمبود منابع […]

چند روزی می‌شود که خطوط تامین آب شهر همدان به دلیل کمبود منابع آبی دچار مشکل شده اند. همدان بحران آب شرب داشته و مردم با مشکل جدی بی آبی و قطعی های بعضا طولانی مدت آب روبرو هستند.

به گزارش عصرهمدان؛ چند روزی می‌شود که خطوط تامین آب شهر همدان به دلیل کمبود منابع آبی دچار مشکل شده اند. همدان بحران آب شرب داشته و مردم با مشکل جدی بی آبی و قطعی های بعضا طولانی مدت آب روبرو هستند.

سد اکباتان همدان نفس های آخر را می کشد و ورودی های آب به سد، از یک جوی کوچک آب نیز باریک تر شده اند؛ تصویری که دل هر شهروندی را به درد می آورد.

با اینکه مشکل آب در همدان، همواره به عنوان یک ابر چالش شناخته شده و اقدامات بسیاری برای کمرنگ کردن این چالش انجام شده است، اما بی توجهی و بیخیالی مدیران طی سالیان متمادی، به استمرار این بحران کمک کرده است.

در بخش کشاورزی، عدم آموزش کافی برای مصرف آب و هدر رفت قابل توجه آب و همچنین عدم نظارت بر الگوی متناسب کشت، اکنون گریبان شهروندان را گرفته است. زیرا مردم باید چوب عدم آموزش کافی کشاورزان توسط مدیران جهادکشاورزی را بخورند. اینجاست که برخی باید پاسخگو باشند که کشت محصولات پر آب پر به چه قیمتی؟! تبدیل شدن برخی شهرستان ها به قطب کشت برخی محصولات کشاورزی به چه بهایی؟! انجام کشت دوم آن هم در این وانفاسی کم آبی با چه دلیل و منطقی؟!

از طرفی چاه های آبی وجود دارند که هنوز در اتاق هایی در برخی باغ ها نصب می شوند و آب را از زمین می کشند و همچنان پنهان و فعال هستند! چگونه است که در استانی با این ابعاد چالش خشکسالی، برخی روستاها همچنان باغات خود را با آب چاه های خصوصی آبیاری می کنند؟

در طرف دیگر قضیه، با فرسودگی شبکه انتقال آب مواجهیم که همین موضوع، حدود ۴۰ درصد از آب های تصفیه شده را به قعر زمین میفرستد. چرا در طی این سال ها، مسئولینی که پس از جابجایی اکنون به مدیریت خود در گذشته افتخار می کنند، آینده نگری نکرده و به فکر نبودند؟ مشخص است که هم اکنون خشکسالی و عدم بارش شدت گرفته و اگر تمهیداتی در گذشته اندیشیده می شد، شاید بحران فعلی کمتر از این مقدار بود. آقایان باید بدانند که بخشی از چالش کم آبی امروز در همدان، ماحصل مدیریت آن ها در گذشته است.

البته در این بین ضرورت دارد که مردم و رسانه ها در برابر سوء استفاده بیگانگان از این شرایط هوشیار باشند. انتظار به‌حق مردم از رسانه ها پرداختن عادلانه به موضوع آب است. رسانه های ملی و استانی نیز باید دغدغه های مردم را بی کم و کاست انعکاس داده و نگذارند تا رسانه‌های بیگانه با موج‌سواری از این شرایط سوء استفاده کنند و خود را دلسوز مردم نشان دهند،

با این همه، مردم همدان همچنان منتظر مدیریت ماجرا توسط مسئولین مربوط هستند و امیدوراند در کنار تمام این تلخی‌ها و نگرانی‌ها، این تهدید تبدیل به فرصتی شود تا زیرساخت قابل توجه تامین آب در همدان ایجاد شده و طبق وعده ی استاندارد ، مشکل تاریخی آب شرب همدان به زودی و برای همیشه حل شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=162620

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

1 × یک =