فاطمه مهربان در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: با توجه به ساکن شدن فرهنگ فمینیست در لایههای جامعه ایرانی و اسلامی متاسفانه مسئله مادری با بحران مواجه شده است.
وی ابراز کرد: نهاد خانواده یکی از مهمترین ارکان یک جامعه بوده و زن بهعنوان یک عضو بیبدیل و مهم در جامعه نقش خاصی را ایفا میکند، برای امنیت یک جامعه هیچی بالاتر از نیروی انسانی و نسل آن جامعه نیست.
کارشناس و فعال حوزه زن و خانواده ادامه داد: این امر در سایه حضور مادر و جایگاهی به نام مادری تحقق پیدا میکند که مرهون از خود گذشتگی و ایثارهای مادران برای تربیت افراد و بشر بوده که قطعاً نیروی انسانی یک جامعه خواهند بود و بُعد اقتصادی و امنیت یک جامعه و ملت را تضمین میکند.
مهربان یا بیان اینکه متاسفانه بعد از حضور فمینیست در جامعه ما نقش مادری کمرنگتر شده و جای خودش را به جایگاههای دیگری به اسم زن موفق مثل زن شاغل زن تحصیل کرده و یا زنی که بیرون از خانه است داده، عنوان کرد: آنچه که در غرب اتفاق میافتد، میوهاش را در جامعه ما برداشت میکنند که این برآمده از یک سری مکاتب فلسفی جنبش فمنیست، انقلابهای جنسی و تغییر ساختار نهاد خانواده بوده است.
وی تصریح کرد: مکاتبی مثل اومانیسم، سکولاریسم و مارکسیسم نقطه عطفی برای اندیشه در موضوع جایگاه مادری و نقش والای مادری، بوده که مدام انسانها علیالخصوص زنان یک جامعه را به این سمت تشویق کرده است.
کارشناس و فعال حوزه زن و خانواده ادامه داد: این مکاتب سعی کردهاند به زنان القاء کنند که خودمحور و خودپسند باشند، رشد و شکوفایی را در این ببیند که درآمد بیشتری یا شغل بهتری دارند و زمان بیشتری را در بیرون از خانه سیر میکنند.
مهربان با تاکید بر اینکه در حقیقت معنای واقعی هویتی یک زن در کنار همسر و فرزندش معنا پیدا میکند، خاطرنشان کرد: زنان در کنار خانواده تکامل پیدا کرده و استعدادهایشان شکوفا میشود، اما در جامعه امروزی این نعمت بزرگ را از زنان گرفته و فردگرایی و مادیگرایی را به او دادهاند.
انتهای خبر/ سا