• امروز : شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 2 November - 2024
1
کارآفرین برتر و شهروند برگزیده استان همدان تاکید کرد:

ایجاد یک گروه تحقیق قوی لازمه پیشرفت کارآفرینان

  • کد خبر : 208886
  • 19 دی 1402 - 9:45
ایجاد یک گروه تحقیق قوی لازمه پیشرفت کارآفرینان
کارآفرین برتر و شهروند برگزیده استان همدان گفت: ایجاد یک گروه تحقیق و توسعه قوی به کارآفرینان کمک می‌کند، لازم نیست حتما همه افراد این گروه از پرسنل شرکت باشند، می‌توان بصورت پاره وقت از اساتید دانشگاه واشخاص با تجربه عضو گیری کرد.

خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با کارآفرین برتر و شهروند برگزیده استان همدان به پرسش و پاسخ پرداخت.

لطفا خودتان را معرفی کنید؟
جهانبخش قمری ، متولد ۱۳۵۰ از روستای کهریز بابا حسین از توابع شهرستان کبودراهنگ دارای مدرک دیپلم و فوق دیپلم برق و کارشناسی ارشد مدیریت MBA رئیس کانون کار آفرینان استان همدان، عضو اصلی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان همدان و رئیس هیت مدیره اتحادیه صنعت شهرستان بهار هستم.

از فعالیت خودتان بفرمایید از چه سالی شروع کردید؟

از سال ۱۳۷۳ وارد بازار کار شدم به مدت ۲ سال در مکانیکال و الکتریکال ماشین آلات کارخانجات با مهندسین آلمانی همکاری داشتم و بعد از راه انداز ی کارخانه و در سال ۱۳۸۰ به عنوان مدیریت برق کارخانه مشغول به فعالیت بودم، با توجه به اینکه من همیشه رویای کارآفرینی داشتم و تجارب لازم را در بحث فنی و مدیریتی کسب کرده بودم در سال ۱۳۸۲ همکاریم را با شرکت مذکور پاره وقت کردم ونسبت به تاسیس شرکت الکترو‌فانوس در ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۸۰قدام کردم و توانستم در استان‌های همدان، کردستان و مرکزی پروژه‌های بزرگی را انجام بدهم و در سال ۱۳۹۳ جهت رفع چالش نبود تابلوهای استاندارد اقدام به تاسیس شرکت سنجش نیرو نمودیم و به عنوان شرکت برتر انتخاب شدیم و همیشه به عنوان کارآفرین برتر استان همدان و شهروند برگزیده شهرستان همدان انتخاب شدم واقدام به تاسیس شرکت کیا سنجش نیرو بر تر نمودم که با کنتورهای هوشمند آب به عنوان شرکت فن آور و شرکت دانش بنیان انتخاب و مشغول فعالیت هستم.

مشوقتان چه کسی بوده؟

استاد دانشگاهم مهندس اژدر دل

تعداد اشتغالزایی که ایجاد کردید بفرمایید؟
۵۰ نفر در حال حاضر و با توجه به تولید انبوه شرکت کیا سنجش ۴۵ نفر دیگر اضافه می‌شود.

هدف و برنامه آیندتان را بفرمایید؟
با راه اندازی شرکت کیاسنجش در صدد تولید محصولات دانش بنیان و فناور و قابل صادرات هستم.

از مشکلاتی که سر راهتان بوده بگویید؟

با توجه شرایط کشور بدلیل تحریم‌های ظالمانه ابر قدرت ها ی جهان و عدم ثبات کافی در بهای مواد اولیه شرایط تولید واقعا سخت است.
اما ما از مسئولین استان و کشور تقاضا داریم همچنانکه فرماندهان جنگ ما در دفاع مقدس در کنار سربازانشان بودند و تا پای جان از سربازان خود حمایت و تمام تدابیر لازم را برای پیروزی انجام می‌دادند در این جنگ اقتصادی هم ما کار آفرین و تولید کننده که در صف مقدم این جبهه هستیم ما را یاری بدهند تا بتوانیم این شرایط سخت را با پیروز به اتمام برسانیم.

یکی از اصلی ترین مشکل تولید کنندگان چیست؟
کمبود نقد ینکی به دلیل افزایش بهای مواد اولیه می‌باشد و سرمایه در گردشی که هر شرکت برای اداره امورش در اختیار داشت در حال حاضر جوابگوی تهیه مواد اولیه نیست و سود مربوط به تسهیلات سرمایه در گردش هم برای تولید مناسب نیست.

از کمک های اداره کار یا ادارات دیگر بفرمایید؟
اداره تعاون بحث آموزش و مشاوره های لازم و بانک توسعه تعاون استان در کنار شرکت‌های استان هستند.

چطور از پس مشکلات برآمدید؟
ما کارآفرینان به مشکلات به عنوان مسئله نگاه می‌کنم و با تشکیل جلسه برای حل مسئله راهکارهای متعددی پیشنهاد می‌شود که با بررسی‌های لازم بهترین راهکار را انتخاب و با تلاش و پیگیری مستمر و درصوت نیاز جایگرین راهکارها مسئله را حل می‌کنیم .

به کسانی که ایده کار دارند اما ترس از شکست دارند چه پیشنهادی دارید؟

باید علاوه بر اخذ مدارک دانشگاهی حتما تجارب لازم را در موضوع مربوطه کسب کنند تا آگاهانه اقدام کنند.

به نظر شما چه کسانی کارآفرین هستند؟
کسانی که ایده ای دارند و قدرت تبدیل ایده را به محصول یا خدمات دارند کار آفرین هستند.
کارافرینان با رصد مشکلات محل زندگی شهر استان کشور خود برای آنها راهکار دارند و با تبدیل آنها به محصول یا خدمات برای خود و کشور خلق ثروت جدید می‌کنند و کارآفرینان شرایط حاکم بر کشور که خلق ثروت را که از طریق مبادله ارز و ماشین و….نمی پسندند چون خلق ثروت و ارزش افزوده جدیدی اتفاق نمی افتد.

به کسب و کار های جدید چه توصیهای می‌کنید؟

توصیه می‌کنم برای اینکه بتوانند کسب و کارشان تداوم داشته باشد موارد زیر را رعایت کنند.

۱_کسب آموزش های لازم توسط اساتید برجسته جهت کارکنان، چون سرعت تغیر تکنولوژی و به موازات آن تقاضا جهت کالا‌های جدید بسیار بالاست.
۲- ایجاد یک گروه تحقیق توسعه قوی، لازم نیست حتما همه افراد از پرسنل شرکت باشند می‌توان بصورت پاره وقت از اساتید دانشگاه واشخاص با تجربه عضو گیری کرد.
۳_حضور فعال در نمایشگاهی داخلی و در صورت امکان خارجی
۴_ایجاد گرو های بازاریابی قوی.

انتهای خبر/ب

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=208886

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

17 − پانزده =