• امروز : یکشنبه, ۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 23 March - 2025
1
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان:

انتظار یعنی در برابر زورگویان عالم بایستیم

  • کد خبر : 235809
  • 26 بهمن 1403 - 15:57
انتظار یعنی در برابر زورگویان عالم بایستیم
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان گفت: انتظار به معنای نشستن و دعا کردن نیست، انتظار به معنای تقویت خود و دیگران در بُعد معنوی اخلاقی، دینی، اعتقادی، عاطفی و تقویت خود  و نظام جهت مبارزه با بازورگویان عالم است.

حجت‌الاسلام الیاس نجاری در گفتگو با خبرنگار فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»؛ اظهار کرد: انبیاء و اولیای الهی علیهما‌السلام مبعوث شدند تا سعادت
‌دنیوی و اخروی انسان‌ها را فراهم کنند.

وی افزود: برخی از معصومین و انبیای الهی به دلیل همراهی مردم و اُمّت توانستند حکومت اسلامی برقرار کنند، اما برخی از اولیای الهی و معصومین به دلیل عدم برقراری آن فضا، ظرفیت و عدم همراهی مردم نتوانستند حاکمیت دینی و نظام اسلامی را برقرار کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان ادامه داد: در سالیان متمادی و طولانی پیرو این وظیفه، اولیای الهی، علما و مراجع تقلید، باید همین کار را ادامه می‌دادند، در راستای برقراری حکومت اسلامی و حکومت دینی حضرت امام(ره)، از آغاز انقلاب اسلامی بارها تکرار کردند که مسیر ما، همان مسیر اولیای الهی و پیامبر اکرم سلام‌الله‌علیه است.

وی با بیان اینکه این انقلاب اسلامی استمرار
انقلاب انبیای الهی، پیامبر اکرم(ص) و حضرات معصومین علیهماالسلام است، عنوان کرد: این انقلاب مبنای دینی دارد و همان حرکت انبیا الهی و ائمه معصومین علیهما‌السلام می‌باشد.

نجاری خاطرنشان کرد: طبق آیات و روایات حکومتی که جامع‌ترین حکومت است و سراسر جهان را توسط حضرت مهدی (عج)، دربر خواهد گرفت. همه این حکومت‌های اسلامی مقدمه‌ای برای حکومت جهانی حضرت مهدی(عج)، است و همه علمای دینی و همه انسان‌ها وظیفه دارند که مقدمات این حکومت جهانی را فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه همه انسان‌های بیدار، مومن، انقلابی و ولایی باید زمینه و مقدمات تسریع این انقلاب را فراهم کنند، بیان کرد: ‌هرچند در این مسیر برخی نکات غلط و اشتباهی را مطرح کرده‌اند که ما نباید دنبال برقراری انقلاب اسلامی و حکومت دینی باشیم، اما این تفکر، تفکری غلط است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان با بیان اینکه ما باید با اصلاح جوامع و تاکید بر اجرای ارزش‌های دینی و فرهنگ دینی زمینه این انقلاب جهانی را فراهم کنیم، تاکید کرد: انسان‌ها باید تلاش کنند مقدمات این انقلاب را فراهم کنند.

نجاری همچنین افزود: یک تفکر غلطی هم وجود دارد که منظور از انتظار فرج این است که ما فقط بنشینیم، دعا و راز و نیاز کنیم و از خدا بخواهیم تا زمینه انقلاب جهانی و ظهور فراهم شود، اما این تفکر، تفکر غلطی است.

وی اضافه کرد: بزرگترین وظیفه منتظران امام زمان(عج)، این است که خودشان را از ابعاد مختلف آماده و تقویت کنند، منتظران امام زمان(عج)، باید خودشان را برای مبارزه با زورگویان و مستکبران که مصداق بارز آن شیطان بزرگ و رژیم صهیونیستی است آماده کنند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالحسین(ع) همدان یادآور شد: انتظار به معنای نشستن و دعا کردن نیست، انتظار به معنای تقویت خود و دیگران در بُعد معنوی اخلاقی، دینی، اعتقادی، عاطفی و تقویت خود و نظام جهت مبارزه با بازورگویان عالم است.

انتهای خبر/ سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=235809

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

17 − هشت =