• امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
4
«عصرهمدان» گزارش می‌دهد؛

انتظاری پرامید برای علم‌اندوزی در دنیای فانتزی‌ها

  • کد خبر : 223528
  • 24 شهریور 1403 - 7:34
انتظاری پرامید برای علم‌اندوزی در دنیای فانتزی‌ها
ماه‌مهر یادآور آنهایی است که دلشان به شادی کودکانی خوش است که در این دنیای پر از رنگ و تنوع، پر از حسرت و دلتنگی، امیدی جز در خانه خدا نداشته و با چشمان معصوم خود شادی خود را از دستان پرمهر این خیّران دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصرهمدان»؛ بوی ماه مهر‌ماه کم‌کم در راه بوده و دوبار ایام رونق و بازگشایی مدارس برای کسب علم و دانش را شاهد هستیم.

خانواده‌هایی که دانش‌آموز دارند، در تکاپوی خرید البسه و لوازم‌التحریر بوده، که البته این ایام جزء شیرین‌ترین لحظات سال تحصیلی برای دانش‌آموزان محسوب می‌شود.

از طرفی این لحظات ناب و شیرین، نه‌تنها برای همه طعم خوب نداشته، بلکه برای کسانی که بی‌بضاعت و کم‌درآمد بوده، جز حسرت، تحقیر پدران و مادران و انتظار و آرزوی تلخ کودکانشان چیزی را به‌ همراه ندارد!

حسرت خرید در دنیایی که پر از فانتزی‌ها و تنوع محصولات برای کسب علم بوده، لحظات شیرین و جذاب را به کام کودکانی که پر از آرزو و امید هستند را تلخ می‌کند.

اما در این میان، انسان‌هایی هستند که به‌ حقیقت معنا، دستان خدا برروی کره خاکی بوده و تا لقمه‌ای برای رضای خدا ندهند، لقمه‌ای نمی‌خورند!

سالیان زیادی‌ست که رسم خوبی در بین خیّران خیراندیش راه افتاده که هر ساله در حدّ توان خودشان، لوازم‌التحریر تعدادی از دانش‌آموزان کم‌بضاعت را تامین می‌کنند.

کمیته امداد امام خمینی(ره) و اداره بهزیستی هم کوتاه نیامده و در تامین این اقلام، به‌کمک کسانی می‌روند که به‌ اصطلاح بزرگان، دستان خدا بر روی زمین هستند. همان آنهایی که دلشان به شادی کودکانی خوش است که در این دنیای پر از رنگ و تنوع، پر از حسرت و دلتنگی، امیدی جز در خانه خدا نداشته و با چشمان معصوم خود شادی خود را از دستان پرمهر این خیّران دریافت می‌کنند.

ایران کشوریست که مردمانش شاید بتوان گفت با فاصله، نوع‌دوست‌ترین مردم جهان بوده و در هیچ عرصه‌ امورات خیریه وارد نمی‌شوند مگر اینکه آن را تا بالاترین مرحله خود پیش ببرند.

اما شاید لازم باشد سازمان‌ها و ادارات به‌گونه‌ای به کمک مردم همیشه در صحنه بیایند تا مقوله‌ای بنام فقر، از کشور عزیزمان ریشه‌کن شود.

زهره زائری در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«عصر همدان»، اظهار کرد: مدرسه ما در قالب طرح نیکوکاری همیشه قبل از مهرماه و پیش از شروع سال تحصیلی، برای حل بخش کوچکی از مشکلات اقتصادی دانش‌آموزان بی‌بضاعت یعنی تهیه لوازم‌التحریر برای کسب دانش و علم‌اندوزی آنها، شورایی را تشیکل می‌دهد.

وی افزود: هیئت امنای انجمن مدارس در همان جلسات مصوب می‌کنند تا مبلغی را جمع‌آوری کرده تا برای دانش‌آموزان کم‌بضاعت، حداقل لوازم‌التحریر را تهیه کنند.

مدیر سابق مدرسه طالقانی شهر همدان ادامه داد: این لوازم‌التحریر شامل مداد رنگی، انواع مدادهای دیگر، دفتر در قالب دفترهای چندبرگ، پاک کن و کیف برای این دانش‌آموزان است.

زائری با بیان اینکه ما همیشه به همه اولیاء سفارش می‌کنیم تا به‌هیچ‌ عنوان برای بچه‌های خود، لوازم‌التحریر فانتزی تهیه نکنند، عنوان کرد: برای کسانی که مقدور نیستد از این لوازم تهیه کنند، این لحظات خوشایند نبوده و مطمئناً نسبت به این موضوع، حس بدی پیدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: مدرسه ما به کمک خیّران، هر ساله برای دانش‌آموزان بی‌بضاعت این طرح را اجرا می‌کند.

این مدیر مدرسه با بیان اینکه این مدرسه، تقریبًا ۵۰ خانواده کم‌بضاعت یا بی‌بضاعت را پوشش می‌دهد، خاطرنشان کرد: در این طرح هر آنچه که نیاز است به‌طور کامل تهیه می‌شود تا این دانش‌آموزان که در اول مهر دیگر مشکل و دغدغه تهیه لوازم‌التحریر، را نداشته باشند.

زائری با تاکید بر اینکه خیّرین در این زمینه خیلی فعّال هستند، ابراز کرد: بسیاری از والدین، در زمینه کمک به محرومان، همکاری خوبی داشته، واقعا خدا را بخاطر چنین مردمان نیکوکاری شکر می‌کنم.

وی با ارائه پیشنهادی به خیّرین، یادآور شد: اگر خیّران سعی کنند لوازم‌التریر را خودشان تهیّه نکنند و بصورت نقدی ما را در این زمینه یاری کنند، چرا که ما با توجه به نیاز این دانش‌آموزان، لوازم‌التحریر را تهیه کرده و با این کار از دوباره‌کاری جلوگیری می‌کنیم.

این مدیر مدرسه در پایان یادآور شد: خانواده‌ها نیز دقت کنند تا خیلی لوازم فانتزی برای علم‌اندوزی کودکان خود تهیه نکنند تا با این کار، یک سال تحصیلی خوب، بامساوات و با برابری برای همه بچه‌ها رقم بخورد.

مطلب قابل توجه این ست که شاید لازم باشد اداراتی مانند اداره اوقاف و امور خیریه بسیاری از موقوفات قدیمی و حتی جدید را به‌گونه‌ای به‌سمت این امر خیر هدایت کرده تا گره‌ای کوچک، از مشکلات این قشر مستضعف را باز کنند.

قطعاً موقوفاتی وجود دارد که وقف‌نامه آنها و نیت خیّرین آن استفاده و هزینه عایدات آنها در راه علم‌اندوزی دانش‌آموزی باشد و با اندکی خوش‌سلیقگی می‌توان، بسیاری از معضلات جامعه، از جمله هزینه‌های تحصیل این قشر را حل کرد.

از طرف دیگر طرح‌ها و برنامه‌های قابل اجرای فراوانی وجود دارد‌ که بتواند در این مسیر راهگشا باشد، از جمله این طرح‌ها می‌توان به ایجاد شرکت‌های تولید لوازم‌التحریر اشاره کرد که این امر، با قدری سیاست‌گذاری صحیح از سوی دولت و مردم، می‌تواند این مسئله مهم را تاحدودی مرتفع کند.

بنابراین می‌توان بجای خرید مستقیم لوازم‌التحریر و البسه دانش‌آموزان همان کمک‌ها را به علاوه تسهیلات دولتی به‌ سمت تولید بلند مدت و پایدار هدایت کرد تا با یک تیر دو نشان زده و با این کار هم اشتغال بسیاری از جوانان را حل کرده و هم مشکل خیلی از این دانش‌آموزان را مرتفع ساخت.

انتهای خبر/ سا

لینک کوتاه : https://asrehamedan.ir/?p=223528

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
به نظر من !!!

نوزده − سیزده =