حالت تاریک
Image
یکشنبه, 29 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی عصرهمدان هستید؟
آمریکا منتظر تبعات حمله به ایران باشد
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس:

آمریکا منتظر تبعات حمله به ایران باشد

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا در اقدامی تجاوزگرانه به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای کشور حمله کرد، گفت: این اقدام نقض قوانین بین‌المللی است و آمریکا و صهیونیست‌ها باید منتظر تبعات آن باشند.

عباس صوفی در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «عصر همدان» با اشاره به جنایات ادامه‌دار رژیم کودک‌کش صهیونسیتی در تجاوز به خاک مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، رژیم صهیونیستی خطای بزرگی مرتکب شد و غلط زیادی کرد و بدون تردید عواقب این کار، رژیم زبون صهیونیستی را بیچاره خواهد کرد.

وی با بیان اینکه با عنایات الهی و ایمان راسخ، نیروهای مسلح با همراهی مسئولین و آحاد مردم از خون شهدای عزیز خود نخواهند گذشت، افزود: سربازان وطن، همچون روزهای اخیر، درس عبرتی فراموش‌نشدنی به دشمنان و خائنین می‌دهند و حملات موشکی ایران اسلامی به سرزمین‌های اشغالی همچنان ادامه دارد تا دشمن از اقدام خود پشیمان شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمریکا در اقدامی تجاوزگرانه به تأسیسات هسته‌ای کشورمان حمله کرد و این اقدام نمونه‌ای از نقض قوانین بین‌المللی توسط آن‌ها است.

صوفی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از هیچ‌ یک از منافع خود کوتاه نمی‌آید، عنوان کرد: ایران اسلامی براساس قوانین بین‌المللی حق دفاع از خود و منافع خود را دارد و بدون شک آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی باید منتظر پاسخ‌های محکم‌تری از سوی جمهوری اسلامی ایران باشند.

وی با قدردانی از جانفشانی نیروهای نظامی و انتظامی، سربازان گمنام امام زمان (عج)، نیروهای مردمی، بسیج و اقشار مختلف خاطرنشان کرد: اقدامات ددمنشانه اسرائیل در یک هفته اخیر از ترور فرماندهان و دانشمندان هسته‌ای گرفته تا بمباران مناطق مسکونی و به شهادت رساندن زنان و کودکان، قلب‌ها را آکنده از اندوه و غم کرده، اما همانطور که رهبر معظم انقلاب اشاره داشتند باید شرایط عادی به زندگی مردم حاکم باشد. 

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مردم با همدلی و اتحاد، سنگ تمام گذاشتند تا به یاری خدا، جمهوری اسلامی از این پیچ تاریخی به سلامت عبور کند.

صوفی با اشاره به تلاش مجلس و دولت برای حل چالش‌های مردم در این برهه حساس اشاره کرد و گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی در یکی از بیانات تاریخی خود به میزان فرصت‌های ایجاد شده در دل تهدید‌ها اشاره کرده بودند که امروز باید به این مسئله توجه کنیم.

وی با اشاره به اینکه مردم به خوبی نشان دادند که پای کار نظام هستند و از هیچ تهدیدی هراس ندارند، افزود: حال مسئولین باید از هیچ تلاشی برای آرامش مردم در این روزها دریغ نکنند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آمریکا و رژیم غاصب صهیونیستی در راهپیمایی جمعه خشم و نصر در سراسر کشور به‌خصوص همدان که در شرایط جنگی و حساس حاکم بر کشور برگزار شد، غیرت و ایمان راسخ ایرانیان را به وضوح دیدند.

صوفی با بیان اینکه ما ایرانیان برای دفاع از وطن خود، تا پای جان می‌ایستیم، تصریح کرد: ما آغازگر این جنگ نبودیم، اما در مسیر پایان دادن به حیات رژیمی که جز شر و تباهی برای منطقه و جهان چیز دیگری نداشته، تمام توان خود را به کار می‌گیریم و مجلس شورای اسلامی با تمام توان در کنار نیروهای مسلح خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی هیمنه پوشالی رژیم کودک‌کش اسرائیل را متلاشی کرد، یادآور شد: به همین دلیل است که حالا آمریکا برای کمک به صهیونیست‌ها، مذاکرات را زیر پا گذاشت و به تأسیسات صلح‌آمیز ایران اسلامی حمله کرد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکا باید از قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، درس عبرت می‌گرفت اما حالا که از تمام خطوط قرمز عبور کرد باید منتظر تبعات آن باشد.

 

انتهای خبر 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!